Т3 АиРе 360 вс. Дисон АирВрап: Који алат за шифру косе у свему је боље?
Уредници Пуревов Одаберите сваку ставку која се појављује на овој страници и неке предмете нам могу бити надарене. Поред тога, чистов може зарадити надокнаду путем придружених веза у причи. Све цене су тачне на датум објављивања. Овде можете сазнати више о придруженом процесу .
Т3Покушао сам много различитог Алати за косу Током година, али ако постоји један бренд који верујем и вратим се на време и време поново је Т3. Њихов Флат ИронБеаути Едитор Неких седам година касније.
Из мог искуства Алати Т3 су увек донели доследне резултате и изграђени су да трају због чега када је бренд најавио да су лансирали све-у једном стилском алату који сам био довољно за то да га затражим упркос томе да га упркос томе нисам био велики на иссушујућу косу .
Како се Т3 Аире 360 разликује од Дисон Аирврап-а?
Склонимо ово прво с пута, јер знам да је то већина људи знатижељни. Прво, постоји очигледна и значајна разлика у цени између два алата: Т3 Аире 360 кошта 300 долара док је Дисон АирВрап 600 долара.
Након унчане т3 аире 360, био сам пријатно изненађен када бих видео да је све упаковано у елегантно комисирање за извлачење са паметним унутрашњим џеповима који имају сваки од додатака. Као неко ко открива неред, открио сам да је то много простора ефикасан од џиновског трезора који улазе Дисон АирПрап (и слични алати).

Како функционира Т3 Аире 360?
Попут својих претходника Т3 Аире 360 користи грејан проток ваздуха да бисте замотали одељке косе око његове бачве што је резултирало меким коврчама које опонашају то што мимикују пухање.
Алат има три брзине и три подешавања топлоте са највећим темповима који досеже до 237 степени Фаренхеита који је одредио као најтоплија температура коју можете да користите за подешавање стила без наношења оштећења ваше косе у процесу. То је речено да се упозори да бачве могу добити веома вруће, пазите да их поднесете са њихових хладних савета на врху приликом искључивања прилога.
У томе лежи један главни недостатак Т3 Аире 360: Морате да пребаците бачве да бисте увијали обе стране косе. Дисон дефинитивно добија горњу руку овде за схватање како да пребаци смјер смјера коврча користећи само један прилог.
Чак и даље након постављања оба алата (и поприлично сваки ваздушни апарат или само-цурлинг апарат за косе) на тест Т3 Аире 360 излази на врх - посебно с обзиром на то колико праском добијате за свој долар.

Да ли бих препоручио Т3 Аире 360?
Да, препоручио бих Аире 360 свакоме ко редовно пуше њихову косу и / или било кога који никада не сасвим има ручку на коришћењу пегла за цурлинг; Овакав алат може вам бити лакши за маневрирање.
Што се мене тиче? Дошао сам до реализације да вероватно не циљани демо за ову врсту алл-ин-оне стилијског алата. Типично надимљавам своју природно таласасту косу и кад то стигнем, више волим употребу пегла за цурлинг да бих додао одређену дефиницију без повећања количине. Дакле, иако је Аире 360 лепо израђен алат који могу да ценим, мислим да то не користим сасвим толико колико и мој поуздан Т3 цурл ид гвожђе.
Добра вест је да ли одлучите да испробате нови Аире 360 или се одлучите за један од осталих осталих алата Бранд, уместо тога, можете да се одморите да ће трајати дуги низ година.
300 долара у сепхори 300 долара на Амазону